Kaufland vine cu o surpriză gratis şi foarte utilă pentru toţi clienţii

Kaufland vine cu o surpriză gratis şi foarte utilă pentru toţi clienţii

Kaufland este unul dintre cei mai mari jucători de piaţa de retail din Romania. Acum, gigantul originar dn Germania vine cu o surpriză pentru toţi clienţii.

Au lansat o aplicaţie foarte utilă

Kaufland a facut o schimbare extrem de mare in magazinele sale din Romania, marele lant de hypermarket-uri incercand sa le ofere clientilor ceva ce nu credeau ca vor avea prea curand. Mai exact, cei de la Kaufland au lansat o aplicatie speciala pentru clientii din Romania care ofera posibilitatea de a scana produsele cumparate chiar in momentul in care le punem in cos pentru a evita statul la casa pentru a plati pentru fiecare produs in parte. Kaufland a lansat aplicatia Scan & Pay atat pentru iPhone, cat si pentru Android, informează idevice.ro.

Cum funcţionează scanarea?

Kaufland a lansat o aplicatie care se numeste Scan & Pay, ea fiind disponibila de ceva vreme pentru clientii din Romania, insa deocamdata in doar cateva dintre magazinele sale din tara. Kaufland a creat si o casa speciala la care poate fi folosita aceasta aplicatie pentru a plati produsele scanate, iar asa clientii evita statul la coada la casele normale, reusind sa-si faca mult mai rapid cumparaturile in momentul in care viziteaza magazinele lantului. Kaufland le cere clientilor sa se si logheze la retelele sale WiFi din magazine pentru a putea face procedura de scanare a produselor folosind aceasta aplicatie, deci nu trebuie să vă activaţi datele mobile pentru asta.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti