Renault retrage Duster de pe piața din India. Modelul n-a mai înregistrat nicio vânzare în primele două luni ale acestui an

Renault retrage Duster de pe piața din India. Modelul n-a mai înregistrat nicio vânzare în primele două luni ale acestui an
Renault retrage Duster de pe piața din India. Dacia Duster 2021

Modelul Duster, produs de Renault, va fi retras de pe piața din India, din cauza vânzărilor reduse și a vechimii acestui produs. India era ultima țară în care această versiune a lui Duster era comercializată, fiind similar cu Duster 1, care a fost retras de pe piață în 2018.

Pe celelalte piețe în care Duster se vinde sub marca Renault, între care America de Sud, Rusia, Africa de Sud, modelul a trecut la a doua generație, aceeași care se produce și la noi în țară, potrivit profit.ro.

A doua generație Duster nu se va lansa pe piața indiană

Presa indiană a scris că a doua generație a Duster nu va mai fi comercializată pe această piață. În schimb, în India, au fost lansate modele dezvoltate special, precum Kwid, Kiger și Triber, crossovere de mici dimensiuni, care răspund cererii de aici.

În primele două luni ale acestui an, nu s-a înregistrat nicio vânzare a modelului Duster în India. În 2021, au fost vândute 16.431 de unități. În India, Renault a raportat un volum total de 95.000 de unități vândute, în 2021.

De 10 ani pe piața din India

Lansat în 2012, SUV-ul Renault Duster împlinește zece ani de când s-a lansat pe piața din India. Sub sigla Renault, noul Duster a înregistrat 88.946 de unități vândute. În primele două luni ale lui 2022 a înregistrat 15.113 unități vândute.

Sub marca Dacia, Duster a avut 182.798 unități vândute în 2021, și 27.676 unități în primele două luni ale acestui an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)