Se interzice parcarea pe unul din cele mai importante bulevarde din București, în fiecare miercuri

Se interzice parcarea pe unul din cele mai importante bulevarde din București, în fiecare miercuri
Parcarea pe bulevardul Iuliu Maniu va fi interzisă în fiecare zai de miercuri

Parcarea va fi interzisă, în fiecare zi de miercuri, pe unul din cele mai importante bulevarde din București. Aceasta intră în vigoare, începând de astăzi, 26 octombrie, pe bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6.

În această zonă, peste 1.000 de mașini sunt parcate în fiecare noapte.

Șoferii riscă amenzi mari pentru parcare în zilele de miercuri

Mai exact, măsura adoptată presupune faptul că parcarea va fi interzisă în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Primarul sectorului 6 a declarat că această măsură are ca scop curățarea șoselei, iar dacă șoferii nu vor muta mașina până la ora 10:00 dimineața, riscă amenzi semnificative, potrivit Antena3.

Măsura ar putea fi extinsă pe viitor

Momentan, măsura luată de edilul sectorului 6 pentru parcarea pe bulevardul Iuliu Maniu rămâne valabilă doar pentru zilele de miercuri în intervalul orar menționat.

În schimb, acesta a anunțat că, în funcție de rezultatele acestui proiect pilon, va lua în calcul extinderea acestuia și pe alte bulevarde și străzi principale din sectorul 6, urmând ca implementarea proiectului să fie aplicată și pentru străzile secundare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:57 - Încă un miliardar rus a murit în condiții misterioase: Accident de elicopter în drum spre Monaco
18:56 - Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost reținut de procurorii PT Gorj pentru mărturie mincinoasă
18:33 - Fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (FOTO)
18:27 - Cristian Diaconescu: Rusia dorește să facă din Ucraina un teritoriu nelocuibil și speră ca poporul ucrainean să intre într-o zonă de frică. Moscova își face calcule, înghețând practic războiul (VIDEO)
18:25 - Soba „cu clopote”, soluția folosită de o familie pentru a trece prin criza prețurilor la energie: „Stăm în mânecă scurtă. Focul îl facem o dată la 2-4 zile”
18:06 - România se află în topul celor mai bune țări în care oamenii ar trebui să se retragă la pensie. Pe ce loc se situează țara noastră
18:02 - PSD, cerere către BPR pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi. Radu Oprea: Solicitarea USR, una demagogică. Au făcut scut pentru cei cu probleme de integritate sau penale
17:51 - Klaus Iohannis: „Republica Moldova este o preocupare foarte specială pentru noi” (VIDEO)
17:41 - Klaus Iohannis: Este nevoie de mai multă forță de apărare și descurajare pe Flancul Estic. E nevoie de planuri foarte concrete ca în cazul unui atac să se știe foarte exact cine, ce trupe și unde trimite (VIDEO)
17:39 - Cât de important este să folosești un soft precum Breeze în restaurantul tău?