Ce salariu are o vânzătoare de la Kaufland. Suma pe care o încasează lunar și ce alte beneficii mai au

Ce salariu are o vânzătoare de la Kaufland. Suma pe care o încasează lunar și ce alte beneficii mai au
A apărut catalogul reducerilor Kaufland Black Friday 2021. Clienţii, surprinşi de promoţiile din următoarea săptămână

Kaufland este unul dintre cei mai mari angajatori din România, iar magazinele nu duc lipsă de personal. Ori de câte ori este necesară suplimentarea numărului de angajați, aceasta se realizează în funcție de orașele în care este nevoie de forță de muncă. Magazinele s-au extinse în majoritatea orașelor din țară, iar una dintre cele mai mari curiozități este câți bani câștigă o vânzătoare sau o casieră de la Kaufland.

Angajații încasează o sumă fixă lunar, iar din luna martie a anului trecut, compania a mărit salariul brut pentru toți lucrătorii.

Ce salariu are o vânzătoare la Kaufland. Suma pe care o încasează lunar

Începând cu data de 1 martie 2020, venitul minim brut din companie a ajuns la 3.650 de lei. Totodată, ei cu precizat că veniturile pot crește, în funcție de specificul socio – economic al regiunilor din țară.

Un lucrător comercial la Kaufland are ventiuri lunare de aproape 1.950 de lei, în timp ce un manipulant mărfuri ajunge să primească suma de 1.885. Sumele menționate reprezintă salariul net al celor două categorii de angajați.

Potrivit Retail.ro, salariile de la Kaufland în 2021 arată astfel:

  • Asistent plasare marfă – 3.422 lei
  • Îngrijitor clădiri – 1.663 lei
  • Șef de raion – 3.451 lei
  • Analist – planificare – 3.422 lei

Ce beneficii au angajații Klaufland

Angajații Kaufland se bucură de zile libere potrivit legislației în vigoare și de zile de concediu. Mai mult decât atât, atunci când sunt nevoiți să lucreze în zilele libere legal, ei își vor recupera zilele de odihnă.

Acestora li se adaugă zile libere pentru acțiuni de voluntariat, beneficii sportive, dar și de extra reduceri pentru personal.

Ultima oră
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale