Mario Iorgulescu va fi judecat în lipsă pentru omor. Tribunalul București a respins cererea avocaților săi de a fi amânat procesul

Mario Iorgulescu va fi judecat în lipsă pentru omor. Tribunalul București a respins cererea avocaților săi de a fi amânat procesul
Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”. Foto: Facebook @Mario Iorgulescu

Tribunalul București a decis începerea judecății în cazul lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor. A fost respinsă astfel cererea avocaților lui, care doreau suspendarea procesului.

Judecata lui Mario Iorgulescu poate începe

Avocații lui Mario Iorgulescu au cerut amânarea procesului, în așteptarea deciziei Tribunalului de la Brescia, unde au solicitat o expertiză psihiatrică. Judecătoarea Manuela Orzață, însă, le-a respins cererea, informează GSP.

Procurorul de ședință a susținut că tânărul are discernământ și ar trebui evaluat psihic doar în România.

Avocații lui au venit cu o scrisoare medicală, datată 14 august și semnată de un medic specialist, Luigi Croce, despre starea tânărului, cu recomandarea să nu se mai facă în efectuarea unei expertize.

Judecătoarea a aprobat depunerea acestei scrisori la dosar, dar tot a respins cererea de suspendare a procesului.

Astfel, judecata va începe pe 21 septembrie, când trebuie să se prezinte la instanță patru dintre martori.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Fiul președintelul LPF Gino Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal, fiind drogat și beat la volan.

Mario Iorgulescu a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care îl conducea, lovind mortal un bărbat, tată a doi copii.

La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.

Pe numele lui mai există un mandat de arestare și într-un alt caz. În 2021 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe.

Urmăriți B1TV.ro și pe