Fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (FOTO)

Fiul liderului cecen Ramzan Kadîrov, fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari (FOTO)
Sursa Foto: Captura Video

Adam Kadîrov, fiul de 15 ani al liderului cecen Ramzan Kadîrov, a fost fotografiat în timp ce purta un ceas în valoare de 1,4 milioane de dolari, potrivit Nexta.

Ceasul poate fi observat la mâna lui tânărului într-o fotografie postată de luptătorul MMA Abdurakhman Dudayev pe Instagram.

Fiul lui Kadîrov poartă un ceas de lux în valoare de 1,4 milioane de dolari

Se pare că Adam Kadîrov s-a fotografiat pe 23 octombrie la un hotel de 5 stele din Dubai, alături de luptătorul MMA cecen, Abdurakhman Dudaev.

Conform echipei lui Navalnîi, ceasul este un model Audemars Piguet, încrustat cu diamante. Obiectul valorează aproximativ 85 de milioane de ruble, adică circa 1,4 milioane de dolari, notează digi24.ro.

La începutul lunii octombrie, liderul cecen a publicat un clip video pe canalul său de Telegram în care a susținut că fiii săi minori au ajuns în prima linie a frontului din Ucraina.

„Akhmat, Eli și Adam sunt gata să-și folosească abilitățile în zona de conflict. Și nu glumesc. Este timpul să se arate într-o luptă adevărată, iar aceasta este dorința lor. În curând vor merge în prima linie și se vor afla pe cele mai dificile secțiuni ale liniei de contact”, se arată în descrierea atașată clipului video.

Urmăriți B1TV.ro și pe