Imagini de coșmar din Italia: Inundațiile au făcut prăpăd în mai multe localități. Oamenii au rămas blocați în propriile locuințe (VIDEO)

Imagini de coșmar din Italia: Inundațiile au făcut prăpăd în mai multe localități. Oamenii au rămas blocați în propriile locuințe (VIDEO)
Captură Video -B1 TV / Global News

Nordul Italiei se confruntă cu noi inundații. Acestea au dus și la alunecări de teren și pagube materiale. În plus, mulți oameni au rămas blocați în propriile locuințe, după ce casele le-au fost parțial acoperite de bolovani aduși de ape, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Irina Petraru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nordul Italiei, lovit de inundații

Mai multe localități din regiunea Lombardia au fost lovite de apele umflate ale râurilor care se scurg din munți. Inundațiile au adus nămol și bucati de copaci care au cauzat importante pagube materiale. În plus, mai multe drumuri și poduri au fost blocate din cauza inundațiilor, ceea ce a dus la izolarea unor localități.

Puternic afectate de inundații au fost mai multe așezări din apropierea Lacului Como, o populară destinație turistică. Cel putin 60 de oameni au rămas izolați în propriile locuințe după ce căile de acces au fost blocate de bolovanii aduși de ape. Pentru salvarea acestora au fost trimise excavatoare și pompieri.

Inundațiile din Lombardia au avut loc la doar o zi dupa ce zona din jurul orașului nordic Bologna s-a confruntat cu o furtună de grindină de marimea unor mingi de tenis. Însă și sudul țării, în special insula Sardinia, a avut parte de vreme nefavorabilă, care a dus la izbuncirea de incendii puternice.

Ultima oră
10:46 - Valeriu Gheorghiță: Persoanele vaccinate la doza 1 cu AstraZeneca ar putea opta direct pentru un vaccin pe ARN mesager; vom lua o hotărâre / La Johnson & Johnson nu e recomandare de rapel (VIDEO)
10:30 - Momente de panică la Asia Express. Connect-R, aproape de leșin în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”
10:23 - S-a aflat deja cine a câştigat Asia Express, sezonul 4, la Antena 1. Ai fi pariat pe această echipă?
10:19 - Valeriu Gheorghiță: Rata de acoperire vaccinală nu e suficientă pentru a limita efectele valului 4 și ale infecției cu varianta Delta. Doza a treia restabilește eficiența vaccinurilor la peste 97% protecție față de formele severe (VIDEO)
09:53 - 39 de mineri, blocați în subteran după un incident care a tăiat accesul la ieșirea dintr-o mină din Canada
09:53 - Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Cum a primit concurentul porecla ”Cuza”
09:48 - Cseke Attila: Guvernul se va prezenta în Parlament cu proiectul privind obligativitatea certificatului digital pentru personalul medical. Testele, pe cheltuiala proprie. Printre sancțiuni, încetarea contractului de muncă (VIDEO)
09:41 - Cseke Attila: S-au programat circa 12.000 de persoane pentru doza a treia. Le recomand tuturor să se vaccineze (VIDEO)
09:26 - Cseke Attila și Kelemen Hunor au primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19. Ministrul interimar al Sănătății și vicepremierul au fost imunizați la Spitalul Militar Central (VIDEO)
09:22 - Drama neștiută prin care a trecut Bianca Brad: Acum șase ani am fost diagnosticată cu cancer la sân