Momentul în care un bărbat din Lugansk este „recrutat” cu forță în armata rusă, în timp ce își duce copilul la grădiniță (video)

Momentul în care un bărbat din Lugansk este recrutat cu forță în armata rusă, în timp ce își duce copilul la grădiniță (video)
Foto: captura video.

În așa-numitul „LPR” continuă mobilizarea forțată a cetățenilor pe front. Un bărbat din Lugansk a fost prins când a venit să-și ia copilul de la o grădiniță. Soldații au folosit forța împotriva locuitorului pseudo-republicii Lugansk.

Un bărbat din Luhgansk, luat cu forță de soldații ruși

Scurtul videoclip de mai jos arată cum armata a pus mâna pe un bărbat pe teritoriul unei grădinițe. Cetățeanul a obiectat și a cerut să-l lase să plece acasă. El s-a plâns și de folosirea forței de către soldați. Unul dintre militari a văzut că femeia filmează incidentul și a cerut să nu mai facă asta.

Potrivit informațiilor de la Comandamentul Strategic al Forțelor Armate ale Ucrainei, în așa-numitul „LPR” aceștia pot acum strica ușile apartamentelor pentru a verifica prezența bărbaților de vârstă militară. „Legea” corespunzătoare operează în pseudo-republică.

În 24 februarie, Federația Rusă a invadat Ucraina independentă și a provocat un adevărat colaps în țară. Invadatorii nu numai că pun mâna pe unități militare, aeroporturi și alte facilități strategice, ci și împușcă în civili și în clădirile înalte ale orașelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)