Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”

Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: Mă faci mai puternic
Foto: Hepta/Bestimage / Julien De Rosa/Pool/Bestimage.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a venit cu un mesaj special, de ziua soției sale, Olena Zelenska. Prima Doamnă a Ucrainei a împlinit luni, 6 februarie,  45 de ani. Cei doi s-au cunoscut la școală și nu s-au despărțit. Cuplul prezidențial crește doi copii. Cei doi au pornit de la zero și au reușit să construiască un imperiu în industria de divertisment. Soția liderului de la Kiev nu a părăsit țara. Aceasta îl susține în lupta cu agresiunea rusă și se ocupă de problemele sociale. Partenera lui Zelenski comunică și colaborează cu soțiile liderilor mondiali.

Mesajul emoționant al lui Zelenski

„Draga mea, vreau să-ți mulțumesc. Pentru ceea ce Ești. În viața mea. Pentru că ești aici. Pentru încrederea ta în Ucraina și Victorie. Pentru că mă faci mai puternic. Pentru toți anii, orele, minutele… și încă o dată pentru ACEST AN. Cum ai reprezentat Ucraina. Pentru copiii noștri minunați. Îți doresc un singur lucru. Ca ziua victoriei să vină mai devreme în viața ta. În viața noastră…În viața tuturor! Te iubesc și te felicit!”, a scris Zelenski pe rețele de socializare.

Acum un an, prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a dezvăluit cu ce se ocupă în timp ce soțul ei, președintele Vladimir Zelenski, ia cele mai dificile decizii în timpul invaziei pe scară largă.

Într-un interviu acordat publicației cehe Respekt, Zelenska a remarcat că „să fii soția președintelui înseamnă să acționezi responsabil, mai ales în timpul unui război”.

Acum ea nu este doar mama copiilor lor, ci și o soție care trebuie să facă față și provocărilor dificile în timpul invaziei ruse. Prin urmare, ea s-a ocupat de probleme legate de evacuarea ucrainenilor.

„Frica și protecția propriei familii nu este singurul lucru pe care trebuie să-l făci acum. Încercăm să lucrăm în fiecare zi pentru a-i ajuta pe micuții ucraineni să ajungă într-un loc sigur”, a precizat Prima Doamnă.

Cum s-a schimbat viața cuplului prezidențial

„Nimeni nu-mi ia soțul de lângă mine, nici măcar războiul. Dar da, el trăiește pentru serviciul lui, noi aproape că nu apucăm să-l vedem. Nu l-am văzut deloc timp de două luni și jumătate, am vorbit doar la telefon. Și sunt foarte recunoscătoare pentru această ocazie, pentru că acest interviu ne face să petrecem puțin timp împreună. Da, o întâlnire la TV”, a dezvăluit Olena Zelenska, în cadrul unui interviu, citată de  Viva.

Prima doamna recunoaște că a trecut prin clipe teribile. Aceasta nu se aștepta la un război pe scară largă și nu i-a venit să creadă că Forțele Federației Ruse au invadat Ucraina. Femeia spune că a aflat aceasta veste de la soțul ei și a simțit „neliniște și stupoare”. Olena Zelenska a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte pe care le-a rostit Zelenski înainte să plece.

„Îmi amintesc că m-am trezit din cauza unor sunete ciudate care veneau de afară, așa cum a făcut, probabil, toată lumea. Era întuneric, era noapte și am văzut că Volodimir nu era lângă mine. M-am dus în camera alăturată, era deja îmbrăcat în costum, dar fără cravată. L-am întrebat ce se întâmplă și mi-a spus că a început. Nu pot descrie emoțiile simțite: neliniște, stupoare… Mi-a spus asta și a plecat. După aceea, nu ne-am văzut mult timp”, a povestit Olena Zelenska, citată de Viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)