Van Damme „a comis-o” din nou: Cum a fost complicele unui jaf armat, fără să vrea

Van Damme „a comis-o din nou: Cum a fost complicele unui jaf armat, fără să vrea

Jean-Claude Van Damme pare că în ultima vreme s-a atașat destul de mult de Europa. În ultimul deceniu a avut mai multe vizite în România, cunoscută pentru tarifele mici, unde a filmat mai multe lungmetraje. A apărut în repetate rânduri pe internet, în diverse ipostaze, în compania a fel de fel de personaje, iar de fani plini de entuziasm nu a scăpat nici la noi, nici în Franța.

Fără să vrea, starul filmelor de acțiune a fost complicele unui jaf armat în Paris. Hoții au furat bijuterii în valoare de 3 milioane de euro din magazinul Chaumet, ajutați în mod involuntar de starul de la Hollywood. Jean-Claude Van Damme le-a atras atenția polițiștilor aflați în zonă. Când parizienii au aflat că este vorba despre starul din „Sport Sângeros” și „Soldatul Universal”, nimic altceva nu a mai contat.

Marți seară, un bărbat înarmat a intrat în magazinul cu bijuterii, care după ce a reușit să-și umple sacul, a plecat pe o trotinetă electrică, lăsată pe trotuar. Jaful a avut loc în jurul orei 17:10 și potrivit imaginilor surprinse de camerele se supraveghere, tâlharul este un bărbat cu păr grizonat, care a purtat un costum gri deschis, cravată și cămașă albă.

Jean-Claude Van Damme a furat toate privirile

Hoțul a pretins că este client, a cerut să vadă mai multe piese de valoare, după care a scos arma și a amenințat vânzătoarea. Nimeni nu a fost rănit în timpul jafului, a transmis Le Parisien.

Clienții unei cafenele de lângă magazin nu au sesizat lucruri neobișnuite. Actorul de origine belgiană l-a „acoperit” perfect pe hoț.

„A venit ieri din SUA. Stă la un hotel din apropiere. S-a dus ieri la optician și s-a întors astăzi”, a precizat agentul lui Van Damme, Patrick Goavec.

Poliția franceză a reținut doi suspecți, găsiți la bordul unui autocar, la un popas, pe autostradă și ar fi recuperat o parte dintre bijuteriile furate.

Înainte de a ajunge în Franța, Van Damme a fost în România, unde a petrecut alături de mai mulți cetățeni de etnie romă. Printre aceștia, manelistul Dani Mocanu.