Surse apropiate Kremlinului: Vladimir Putin a fost operat de cancer. Două sosii, pregătite să-l înlocuiască

Surse apropiate Kremlinului: Vladimir Putin a fost operat de cancer. Două sosii, pregătite să-l înlocuiască
Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer și a fost operat. Sursă foto: Hepta - Mikhail Metzel

Vladimir Putin a fost suferit o intervenție chirurgicală de urgență la Moscova, fiind bolnav de cancer, scrie publicația italiană la Stampa, citând surse apropiate Kremlinului, dar şi informații distribuite pe Telegram de un fost colonel din aparatul de securitate rus

Potrivit La Stampa, Vladimir Putin suferă de cancer, iar după ceremoniile consacrate Zilei Victoriei starea de sănătate a acestuia s-a agravat considerabil: „Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, s-a grăbit la clinica președintelui rus, era noapte, era foarte bolnav”

Putin a fost transportat imediat la o clinică din Moscova, unde deja era așteptat de o echipă de medici specialiști, verificați anterior.

Ce cuprinde planul de înlocuire a lui Putin în aparițiile publice

Aparatul de la Kremlin a pregătit și planul de „înlocuire” a lui Putin pe un termen de 10 zile. Pentru a interpreta rolul de președinte au fost instruite două sosii. Misiunea lor principală este să reprezinte activitatea obișnuită a președintelui.

Mai mult, au fost pregătite filme care ar arăta același lucru. În aceste producții, liderul de la Kremlin semnează documente și este prezent la diverse întâlniri.

Sursa mai informează că rezultatul intervenției va fi anunțat în următoarele zile, iar această informație ar putea decide evoluția ulterioară a războiului.

Președintele rus a suferit mai multe accidente anterior, printre care în timpul unei partide de hochei în 2017.

Urmăriți B1TV.ro și pe