Așteptarea utilizatorilor a luat sfărșit. Instagram implementează opţiuni pentru programarea postărilor

Așteptarea utilizatorilor a luat sfărșit. Instagram implementează opţiuni pentru programarea postărilor
Sursa Foto: Pixabay

Instagram introduce opțiunea de programare a postărilor, pe care utilizatorii o așteptau de multă vreme. Cu noua facilitate, din cadrul aplicaţiei pot fi programate fotografii şi Reel-uri pe o perioadă de până la 75 de zile.

Spre deosebire de Facebook, care oferă de mulţi ani această facilitate pentru pagini, Instagram o lansează cu mare întârziere şi o oferă, cel puţin deocamdată, doar anumitor conturi, potrivit economedia.ro.

Instagram implementează opţiuni pentru programarea postărilor

După testele din ultimele săptămâni, Instagram a decis să lanseze funcţia de programare a postărilor. Din păcate aceasta va fi disponibilă doar pentru creatorii de conținut și pentru branduri, cel puțin într-o primă fază.

Astfel, creatorii de conţinut şi brandurile vor putea să programeze postările direct din aplicaţie, fără să mai apeleze la alte soluţii.

Opţiunile pentru programare pot fi găsite în cadrul procesului de publicare, la „Advanced Settings”. Acolo, se aleg ora şi data dorite, după care se revine la fluxul normal de publicare.

Cu toate că nu este cel mai simplu proces posibil de programare al postărilor, scuteşte utilizatorii de apelarea la soluţii terţe sau la aplicaţia Creator Studio dezvoltată separat de Meta.

Urmăriți B1TV.ro și pe