Instagram implementează o nouă funcție. Cum ajută rețeaua de socializare utilizatorii să facă bani

Instagram implementează o nouă funcție. Cum ajută rețeaua de socializare utilizatorii să facă bani
Foto: Pixabay

Instagram se transformă pe zi ce trece, astfel încât să atragă un număr cât mai mare de utilizatori. Creatorii Instagram pot acum să „blocheze” fotografii și Reels în spatele unui paywall. De asemenea, pot oferi abonaților chaturi de grup exclusive, stories și streamuri live.

O nouă funcție pentru utilizatorii Instagram

Instagram anunță noutăți pentru funcția de abonați plătitori pe care a lansat-o la începutul acestui an. Funcția dedicată creatorilor de conținut este disponibilă momentan doar pentru utilizatorii din SUA.

Creatorii pot acum să partajeze postări de feed numai pentru abonații lor. Acele fotografii vor avea o insignă violet cu un simbol de coroană, pentru a le scoate în evidență. Șeful Instagram, Adam Mosseri, a transmis că aceasta este caracteristica despre care a primit cele mai multe solicitări de la creatorii din program, potrivit playtech.ro.

De asemenea, este noua opțiunea de chat pentru abonați, unde influencerii pot intra în mesajele directe de grup cu până la 30 de abonați. Chaturile de grup sunt „alimentate” de Messenger, iar creatorii le pot porni din căsuța lor de e-mail sau dintr-un Story. Fanii vor avea acces și la o filă de pornire a abonaților din profilul unui creator. Conținutul Paywall va fi centralizat acolo, inclusiv fotografii, Reels și Lives arhivate.

Noua filă de abonați din căsuța de e-mail v-a permite creatorilor să își organizeze și să gestioneze cu ușurință conversațiile cu abonații, astfel încât să nu piardă niciun mesaj și să poată răspunde cu ușurință.

Urmăriți B1TV.ro și pe