Atenționare pentru toți utilizatorii WhatsApp. O singură greșeală poate duce la închiderea permanentă a contului

Atenționare pentru toți utilizatorii WhatsApp. O singură greșeală poate duce la închiderea permanentă a contului
Utilizatorii WhatsApp, victimele unor țepe online. Cum te pot șantaja hackerii în doar câteva minute, cu informațiile furnizate chiar de tine / Foto: Pixabay.com

WhatsApp atrage atenția utilizatorilor asupra unei greșeli care le-ar putea închide contul definitiv. Atenționarea vinde după ce mai multe clone ale aplicației au fost semnalate și utilizate în lume.

Clonele oferă o variantă a aplicației ce vine cu opțiuni în plus față de WhatsApp-ul clasic, însă acestea nu sunt produse în mod oficial. La nivel mondial totuși, din ce în ce mai multe persoane le folosesc pentru că le termit să trimită mai multe poze simultan, ori păstrează intimitatea în privința mesajelor. Mai exact, nu permit interlocutorilor să facă dacă o persoană le-a citit mesajul trimis și nu a răspuns.

Greșeală care poate duce la închiderea permanentă a contului de WhatsApp

WhatsApp Delta, WhatsApp Plus și GB WhatsApp sunt clonele aplicației ce vin cu o serie de opțiuni în plus, dar pe carea aplicația originală nu le susține.

Recent, politicile WhatsApp au fost înăsprind în privința utilizării clonelor aplicației sale, iar cei care le folosesc în paralel se pot alege inclusiv cu închidere permanentă a contului, informează The Sun.

Ce pedepse riscă cei care folosesc variante clonă ale aplicației WhatsApp

O altă „pedeapsă” pe care o pot primi cei care folosesc clone ale aplicației WhatsApp ar fi ștergerea definitivă a arhivei de conversații.

WhatsApp le aduce la cunoștință utilizatorilor că le-a suspendat temporar sau definitiv contul printr-un mesaj pe care îl primesc și îl pot vedea în aplicația oficială WhatsApp.

Versiunile neoficiale ale WhatsApp nu sunt disponibile în magazinul Google Play sau AppStore, ci doar pe anumite site-uri care se ocupă cu realizarea și punerea acestora la dispoziția doritorilor.