Binance, un important broker on-line, a blocat toate retragerile de criptomonede

Binance, un important broker on-line, a blocat toate retragerile de criptomonede
Foto: Pixabay

Binance, cel mai mare exchange de criptomonede din lume, a dezactivat temporar toate retragerile de criptomonede temporar, din cauza unui volum mare de probleme tehnice, conform coindesk.

Binance, probleme grave anunțate pe Twitter

Retragerile au fost reluate la aproximativ 25 de minute după ce oprirea a fost anunțată luni clienților pe contul de Twitter. Cu toate acestea, la douăzeci de minute după acest anunț, compania a postat pe Twitter o actualizare conform căreia retragerile au fost închise din nou. La 13:48, compania a scris pe Twitter că retragerile au fost reluate.

„Va exista o întârziere temporară în procesarea retragerilor, pe măsură ce problemele tehnice sunt eliminate. Ne așteptăm să dureze aproximativ 30 de minute”, a spus Binance într-un tweet după reluarea inițială.

Piața de criptomonede are probleme

Piața criptomonedelor are din ce în ce mai multe probleme, mai ales în ultimul timp, de când China a interzis tranzacționarea de criptomonede pe teritoriul acesteia. Conform statisticilor, China reprezenta motorul de minare a Bitcoin, cea mai importantă și populară criptomonedă.