Platforma de streaming Netflix începe să intre în industria jocurilor video. Ce îi așteaptă pe utilizatori

Platforma de streaming Netflix începe să intre în industria jocurilor video. Ce îi așteaptă pe utilizatori
Platforma de streaming Netflix începe să intre în industria jocurilor video. Ce îi așteaptă pe utilizatori. Foto: netflix.com

În prezent Netflix este interesat de industria jocurilor video, iar compania de streaming din Los Gatos urmărește să-și extindă serviciile, cu o sursă suplimentară de divertisment pentru un alt tip de public, potrivit playtech.ro.

Directorul de conținut al Netflix, Ted Sarandos, a anunțat că compania își va reconsidera „întreaga investiție” în Georgia, dacă o nouă lege strictă privind avortul nu va fi anulată în stat.

Netflix intră în industria jocurilor video

Potrivit datelor statului, industria cinematografică din Georgia a contribuit cu 2,7 miliarde de dolari în cheltuieli directe, sprijinind, în același timp, 92.000 de locuri de muncă locale.

Conform unui raport al The Information, platforma de streaming va începe să intre în industria jocurilor video printr-un serviciu inspirat de Apple. De asemenea, în raport spune că compania va cauta pe cineva care să fie responsabil cu supravegherea lucrurilor care implică extinderea.

Cu toate acestea, jocul Apple Arcade menționat va veni în pachet, pentru că Netflix își dorește să lanseze jocurile printr-un abonament, pe care îl implementează în prezent utilizatorilor care doresc să transmită filme, videoclipuri, documentare, anime și alte medii conexe.

Purtătorului de cuvânt de la Netflix transmite că compania este „încântată” de planurile sale care vor aduce mai mult „divertisment interactiv publicului, în special fanilor”.

„Membrii noștri apreciază varietatea și calitatea conținutului nostru. De aceea ne-am extins continuu oferta – de la seriale la documentare, filme originale în limba locală și reality show-uri”, a spus purtătorul de cuvânt într-un interviu.

Acesta a amenționat că utilizatorii sunt atrași mai mult de producții precum „You vs. Wild” sau „Bandersnatch”, precum și de acele jocuri video care ar putea fi inspirate din celebrele serii precum „To All the Boys”, „Stranger Things” sau “La Casa de Papel”.

Conform unei liste furnizate de CBR, câteva dintre jocurile video pe care Netflix ar trebui să le aducă pe platforma sa sunt: „Metroid”, „Punch-Out: Megalo Box”, „God of War”, francizele „Metal Slug” și „Sly Cooper”.

Urmăriți B1TV.ro și pe