Waze Update în Google Play Store şi App Store. Aplicaţia GPS pentru trafic vine cu o actualizare importantă pentru şoferi

Waze Update în Google Play Store şi App Store. Aplicaţia GPS pentru trafic vine cu o actualizare importantă pentru şoferi
Waze, probabil cel mai important ghid GPS folosit de şoferii România

Waze, probabil cel mai important ghid GPS folosit de şoferii România, aduce o actualizare importantă pentru şoferi. Cine îşi face un update la aplicaţie va putea beneficia de noul ajutor.

Inginerii companiei susţin că s-au rezolvat problemele cu afişarea alertelor din trafic, dar e posibil să mai existe şi alte îmbunătăţiri. Economisirea timpului și evitarea traficului este și mai ușoară cu această actualizare: S-a remediat o eroare care împiedica apariția unor alerte de trafic în timpul conducerii. Waze îşi distribuie în mod gratuit aplicaţia prin App Store şi Google Play Store.

Ce este Waze?

Una dintre aplicațiile GPS revoluționare este Waze. Aceasta a fost dezvoltată în 2006 de compania Waze Mobile din Israel și se numea pe atunci FreeMap Israel. Deoarece s-a bucurat de un succes uriaș la nivel global, aplicația a fost achiziționată, în iunie 2013, de Google. În prezent, Waze este folosit într-o lună de peste 140 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Waze (@waze)

Hărțile GPS ale Waze sunt construite de către utilizatorii aplicației, actualizarea făcându-se de obicei zilnic. Aplicaţia poate rula pe orice dispozitiv inteligent care folosește unul dintre sistemele de operare Android sau iOS.

Lista aplicațiilor ce te lasă fără date mobile

Cel mai mare trafic de date mobile îl au aplicațiile companiei Google și Facebook. YouTube reușește să consume cele mai multe date mobile, iar aplicațiile ce aparțin Facebook (Messenger, Whatsapp, Instagram, Facebook) se clasează pe locul 2 în topul consumatorilor de date mobile.

Aplicațiile de pe tip mesagerie, precum Whatsapp, Instagram sau Messenger consumă cele mai puține date prin intermediul mesajelor, dar în cazul în care fotografiile trimise sunt descărcate, traficul poate să depășească 0.12GB, pentru o poză la calitate full HD.

Tags: