YouTube, o alternativă gratuită la Netflix? Doar pentru cei care suporta reclamele

YouTube, o alternativă gratuită la Netflix? Doar pentru cei care suporta reclamele
Sursa foto: Hepta/ Zuma Press / Rafael Henrique

YouTube se proiectează ca o alternativă gratuită la Netflix sau serviciile de televiziune prin cablu și proiectează un hub cu acces la filme și seriale de televiziune pe care utilizatorii le vor putea viziona gratuit, condiția fiind să accepte reclamele video inserate în anumite momente.

Google va permite utilizatorilor YouTube să acceseze servicii de streaming dintr-un hub dedicat, conținând selecții de filme organizate după modelul canalelor tematice disponibile pe TV.

„Întotdeauna căutăm noi modalități de a oferi spectatorilor o destinație centrală pentru a găsi, viziona și distribui mai ușor conținutul care contează cel mai mult pentru ei”, a transmis un reprezentant al companiei, potrivit Go4it.ro.

Noul serviciu este în fază de teste cu un grup restrâns de parteneri media și utilizatori YouTube din Statele Unite, rămânând de văzut cât de amplă va fi lansarea pregătită de Google pentru a doua parte a acestui an.

Platforma a lansat recent și un hub cu acces la peste 30 servicii streaming disponibile contracost, Google încercând să intre în competiție cu Netflix și alte servicii de conținut deja cunoscute.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”
12:40 - Standard & Poor’s se așteaptă la proteste masive în multe țări europene, pe fondul inflației și scumpirilor / Ce spune agenția de rating despre manifestațiile din România
12:28 - CIA finanțează cercetările în domeniul geneticii și vrea să aducă la viață specii dispărute. Care este motivația geopolitică
12:22 - Victor Rebengiuc, gânduri înainte de a împlini 90 de ani: „Atât timp cât am putere în mine, cât sunt capabil, voi juca!”