Actorii din „Vlad” s-au reunit. Fanii serialului vor avea o surpriză

Actorii serialului "Vlad" s-au reunit. Foto: Facebook/Vlad.

Serialul „Vlad” s-a încheiat. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură ultimul episod. Se pare că actorii producției sunt de nedespărțit.

Încă un sezon?

Cu toate că filmările celebrului serial s-au încheiat, actorii nu încetează să colaboreze și să apară împreună. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citește și Mădălina Ghenea, la cumpărături cu Al Pacino. Ce o leagă de actorul american

Vedetele s-au reunit, recent, în cadrul emisiunilor speciale prilejuite sărbătorilor de iarnă. Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Monica Bârlădeanu, Anghel Damian și Andrei Aradits vor apărea în spoturi speciale, înconjurați de brazi, zăpadă, șemineu și cadouri de la Moș Crăciun. Filmulețele cu actorii îndrăgiți vor fi difuzate la Pro Tv.

„Ați văzut ‘Succesiunea’? De acolo părem desprinși, pregătiți pentru o reuniune de familie (în genul ăla de disfuncțională), mai ales dacă te uiți în poza 2 și vezi că după ce s-a tras poza cu zâmbete amabile, Andrei Aradits pare că sare la gâtul lui Adi Nartea. Anyway, dincolo de asemănări cu familia Roy și povestea de Crăciun pe care ne pregăteam să v-o spunem în poza asta, voiam doar să vă amintim că familia Vlad vă așteaptă la ‘masă’ luni seară, la 21.30. Avem în meniu un nou episod cu efect și gust de ‘bombă’. Garantat. Vă pupăm și vă iubim. Pe bune”, a scris Monica Bârlădeanu pe Instagram.

Cum se încheie serialul „Vlad”

Serialul Vlad a ajuns la final. Acum ceva timp, s-au încheiat filmările pentru ultimul sezon al serialului românesc de la Pro TV. În curând, fanii se vor despărți de personajele interpretate de Adrian Nartea și Olimpia Melinte.

În ultimele episoade, Vlad își continuă planul de a se răzbuna pe Toteanu, prin intermediul relației pe care o are cu fiica acestuia, iar Eliza face tot ceea ce îi stă în putință să-l ajute pe Iordache.

Citește și  Lidia Buble şi sora ei, Estera, s-au certat din cauza show-ului Asia Express. Ce s-a întâmplat între ele la filmările de la Antena 1

„E o tristețe cu zâmbet, pentru că într-adevăr ne simțim împliniți de ceea ce am făcut și e o experiență care, cel puțin mie, mi-a schimbat viața complet. Am avut de învățat de la fiecare, de la fiecare om din echipă. E cu un mare mulțumesc!”, a povestit Adrian Nartea, actorul principal din serial, pentru PRO TV.

Timp de patru ani, actorii s-au revăzut pentru a da viață personajelor din Vlad, iar producția a ajuns acum, în 2021, la final. În curând, se vor difuza ultimele episoade din serial, iar fanii sunt curioși cum se termină acțiunea care i-a ținut în suspans.

Citește și România va participa la Eurovision. Reprezentantul țării va fi ales în direct

Ultima oră