Lidia Buble şi sora ei, Estera, s-au certat din cauza show-ului Asia Express. Ce s-a întâmplat între ele la filmările de la Antena 1

Lidia Buble și Estera s-au certat la Asia Express. Foto: Facebook/ Lidia Buble.

Lidia Buble și Estera au format o echipă puternică și unită la Asia Express. Surorile au trecut prin mai multe încercări și au demonstrat că pot să facă fața emoțiilor.

Lidia și Estera, cu nervii la pământ

Lidia Buble și este au ajuns până la etapa finală a showului. Cele două au luptat cot la cot și au depus eforturi uriașe ca să parcurgă Drumul Împăraților. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Tinerele spun că le-a fost extrem de greu să fie departe de cei dragi. La un moment dat, oboseala și-a spus cuvântul. Concurentele erau atât de stresate că nu puteau să doarmă.

„Eu am plecat de acasă setată pe câştig. Nici măcar o dată nu m-am gândit să renunţ, pentru mine asta nu era o opţiune. Au fost momente foarte dificile, dar ne-am încurajat reciproc şi am reuşit să strângem din dinţi şi să mergem mai departe”, a precizat Lidia Buble pentru viva.

Citește și Ei sunt finaliștii din Asia Express, sezonul 4. O ultimă echipă a fost eliminată înainte de marea finală de la Antena 1 (VIDEO)

Surorile s-au înțeles foarte bine cu toate echipele și nu au fost implicate în conflicte. Cu toate că au făcut multă mișcare, concurentele au reușit să se îngrașe.

„Am ştiut că, dacă ne este ruşine să cerem când ne este foame, nu rezolvăm nimic, ba chiar ne tăiem singure craca de sub picioare. Aşa că noi, de fiecare dată când am avut timp şi puteam, le ceream mâncare oamenilor şi, în general, oamenii ne dădeau”, au spus concurentele de la Asia Express pentru sursa citată.

Citește și Mădălina Ghenea, la cumpărături cu Al Pacino. Ce o leagă de actorul american

Momente tensionate în relația surorilor

Lidia și Estera s-au înțeles de minune, dar au avut câteva momente dificile, în care au ajuns să se certe. Se pare că, uneori, probele din cadrul showului au fost insuportabile.

„Eram într-un punct în care ne certaserăm foarte tare dintr-un lucru banal. Ajunseserăm la capătul răbdărilor, frustrărilor acumulate până atunci, oboseala şi stresul îşi spuneau cuvântul. Ne-am dat seama că, efectiv, ne-a prins atât de tare această competiţie, încât am ajuns să ne certăm extrem de tare. Am promis că acela este ultimul moment în care noi lăsăm ca orice altceva să intervină în relaţia noastră de surori”, au precizat cele doup surori.

Citește și Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă, de fapt, cu Chefi la cuțite și când revine Gina Pistol pe micul ecran

La final, Lidia și Estera s-au împăcat. Tinerele au decis că familia e mai presus decât orice și au trecut cu „brio” prin acest moment cumplit.

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express se va încheia duminică, 28 noiembrie. Așa cum era de așteptat, dar și cum s-a zvonit inițial, Mihai Petre și Elwira, dar și Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt echipele care vor participa în marea finală și se vor lupta pentru premiul de 30.000 de euro.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană