Actorul Florin Zamfirescu, despre protestele față de restricțiile pentru COVID-19: Este războiul puterilor contra popoarelor

Actorul Florin Zamfirescu, despre protestele față de restricțiile pentru COVID-19: Este războiul puterilor contra popoarelor
Foto: Facebook / Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu a vorbit despre protestele și mișcările împotriva restricțiilor pentru COVID-19, ce au loc în mai multe țări din Europa. Actorul a făcut o serie de declarații ce au stârnit multe reacții în mediul online și consideră evenimentele „războiul puterilor contra popoarelor”.

În Amsterdam, duminică, mii de oameni au ieșit în stradă pentru a manifesta împotriva restricțiilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2, însă evenimentele au luat o întorsătură violentă și nu au fost lipsite de incidente.

Actorul Florin Zamfirescu, declarații cu privire la protestele împotriva restricțiilor

Actorul este de părere că toate aceste evenimente marchează „războiul puterilor contra popoarelor”, iar în opinia sa, „popoarele au devenit din ce în ce mai slabe”.

Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare.

Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută.

Tehnologie poate să fie și prostie pentru că o folosești cum vrei. Socotesc că e un moment de cotitură absolută”, a declarat actorul, la Antena 3.

Florin Zamfirescu nu mai crede în alegeri

Actorul a continuat seria declarațiilor controversate și spune că nu mai crede în alegerile din nicio țară și este de părere că „populația de pe glob s-a înmulțit prea mult”.

Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate (…) Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop.

Ne-am înmulțit prea mult pe glob ca număr, cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente.

Li s-a dat posibilitatea să câștige miliarde. Oamenii, indiferent de nivel, vorbesc prostii. Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor”, a mai declarat Florin Zamfirescu, la Antena 3.

Urmăriți B1TV.ro și pe