Florin Zamfirescu, de partea lui George Burcea: „Reacția lui mi se pare foarte firească”

Florin Zamfirescu, de partea lui George Burcea: „Reacția lui mi se pare foarte firească”
Foto: Florin Zamfirescu / Facebook

Actorul Florin Zamfirescu i-a luat apărarea lui George Burcea, după ce acesta a susținut că unele femei „merită bătute” dacă preferă bărbații cu acest tip comportament în detrimentul celor care, de exemplu, gătesc.

Florin Zamfirescu îi ia apărarea lui George Burcea

„Reacția lui mi se pare foarte firească”, a spus Zamfireascu la Antena 1, potrivit Click!.

Acesta a precizat că a avut un conflict cu Burcea, pornit de la o neînțelegere, dar a trecut peste, s-a interesat despre mai tânărul său coleg și a aflat că „e un individ repezit, pripit și care se enervează repede”.

„Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosita sau bine folosita. Eu as vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit”, a mai spus Zamfirescu.

El a zis apoi că vinovate sunt persoanele care l-au enervat pe Burcea de l-au adus în situația de a face astfel de afirmații.

„Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea. A lovit pe cineva? Nu a lovit. Nu a dat în cap nimănui”, a adăugat Florin Zamfirescu, potrivit Click!.

Ce declarase George Burcea

George Burcea a reacționat agresiv după ce i s-a spus că e un bun „băiat de casă”.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, repet, vă doresc să aveți bărbați care, în momentul în care vin de la muncă, să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace”, a spus Burcea, într-un live pe Facebook.

El a insistat că „unele femei asta merită”.

Urmare a acestor afirmații, editura care i-a publicat cartea a decis să o retragă de pe piață.

Urmăriți B1TV.ro și pe