Adela Popescu, răsfățată de Radu Vâlcan. Gest emoționant al actorului

Adela Popescu, răsfățată de Radu Vâlcan

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste și nu încetează să împărtășească momente fericite  pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan a surprins-o pe Adela Popescu

Radu Vâlcan știe ce înseamnă să fii un soț iubitor. Adela Popescu este răsfățată și maxim. Partenerul actriței a făcut un gest frumos, care i-a topit inima.

Zilele trecute, Radu Vâlcan a așteptat-o la sediul unde lucrează ca să meargă împreună acasă. Adela Popescu nu a putut să faca fața emoțiilor și era surprinsă de gestul iubitului.

„A venit soțul să mă ia fără să îmi spună. Mi se pare cel mai romantico – normal gest pe care l-a făcut în ultimul timp”, a mărturisit actrița pe rețelele de socializare.

Adela Popescu a avut un atac de panică

Acum ceva timp, Adela Popescu și Radu Vâlcan planificau să plece într-o vacanță la Roma. Cei doi nu au ajuns în capitala Italiei. Vedeta a avut un atac de panică și a fost nevoită să se întoarcă acasă.

”Da, suntem acasă! Am plecat spre Roma, dar ne-am întors. Nu, nu am mai ajuns la Roma. Deși visam un proseco și fructe de mare în piazzeta de la Pantheon, mâncăm fructe de mare la noi în bucătărie. Nu e rău deloc. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport”, a afirmat Adela Popescu.

Actriței îi frică să zboare. Fiecare călătorie devine stresantă. În ultima tentativă de a se deplasa cu avionul, actrița a suferit un atac de panică și a coborât din avion.

“Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă conving. Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau „semne”. Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea”, a conchis Adela Popescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe