Adela și Mihai, nuntă în noul sezon de la Antena 1?! Detaliul care i-a dat de gol pe Mara Oprea și Alecsandru Dunaev (VIDEO)

Adela și Mihai, nuntă în noul sezon de la Antena 1?! Detaliul care i-a dat de gol pe Mara Oprea și Alecsandru Dunaev (VIDEO)
Foto: captură video YouTube / Adela

Noul sezon din serialul Adela urmează să înceapă la Antena 1, iar fanii sunt nerăbdători să își revadă personajele preferate. Mihai și Adela ar urma să ia o decizie extrem de importantă, iar o nuntă nu e departe de a se întâmpla.

În sezonul 3, Mihai ar urma să o ceară în căsătorie pe Adela, iar fanii mai cred și că personajul interpretat de Mara Oprea ar urma să rămână însărcinată.

Mihai o cere în căsătorie pe Adela, în noul sezon de la Antena 1

Nu mai e mult până când se va afla dacă Andreea a murit sau nu, dar și dacă Adela va accepta cererea în căsătorie a lui Mihai. În promo-ul telenovelei se poate observa cum Mihai se așează în genunchi în fața Adelei și îi arată inelul, așa că fanii se așteaptă să urmeze o cerere în căsătorie.

Așezați pe pontonul vilei de la Snagov, Mihai va face marele pas și își va cere iubita în căsătorie. Mai mult decât atât, fanii au început să speculeze că personajul Adela ar fi însărcinată.

Noul sezon din serialul Adela, surprize pentru telespectatori

Fanii serialului de la Antena 1 vor avea parte de o serie de surprize.  Virginia Rogin se alătură distribuției serialului „Adela”, care va avea premiera mâine, de la 20.30, la Antena 1. Aceasta va avea rolul lui tanti Mioara, iscoditoare din fire.

Sunt încântată că am fost invitată să particip în acest minunat proiect, mai ales că am avut plăcerea de a mă întâlni cu echipa cu care am lucrat la Fructul oprit și Sacrificiul. După 17 ani de colaborare cu Ruxandra Ion, reluarea lucrului e o bucurie. Chiar dacă rolul nu e de mare întindere, sper sa fac din el o bijuterie, așa cum i-am obișnuit pe telespectatori”, a declarat Virginia Rogin.

Actrița Claudia Vasile s-a lăturat echipei de la Sanagov și o va interpreta pe Raluca, iubita lui Călin. Raluca Iftime va fi fiica senatorului Alexandru Iftime, personajul pe care telespectatorii l-au putu revedea la finalul sezonului 2, atunci când Luca a fost împușcat și când cineva a încercat să o omoare și pe Adela, dar a fost salvată de Andreea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu