Adele a cumpărat casa lui Sylvester Stallone. Vedeta a investit o sumă uriașă de bani

Adele și-a cumpărat o casă. Foto: Facebook/Adele.

Adele se bucură de noua sa achiziție. Vedeta a investit 50 de milioane de euro într-o locuință din Beverly Hills. Aceasta fiind construită și vândută de Sylvester Stallone.

Cât costă noua casă a lui Adele

Inițial, conacul din Beverly Hills se vindea cu 96 de milioane de euro, însă, celebrul „Rambo” a decis să-i reducă prețul. Noua casă a lui Adele are opt dormitoare și 12 băi. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Oana Roman vorbește deschis despre problemele din căsnicie: „De multe ori am căzut în capcana răului amândoi”

Artista deține și alte imobile, evaluate la aproximativ 34,7 milioane de lire sterline. Casele vedetei se află în Marea Britanie  și în SUA. Interpreta are 33 de ani și câștigă sume uriașe de bani.

La vârstă de 33 de ani, Adele are o avere de aproape 140 de milioane de lire sterline. Aceasta concertează activ și este implicată în diferite proiecte.

Adele, devastată de durere

Adele a trecut prin clipe teribile. Vedeta a suferit enorm din cauza divorțului. Artista a recunoscut, acum ceva timp, că se confruntă cu depresii și anxietăți. Fericirea interpretei nu a durat mult. Adele a divorțat de Simon Konecki după doi ani de căsnicie. Aceasta ruptură a afectat-o grav.

„Mă aruncam cu capul înainte în orice putea să-mi calmeze anxietatea”, a mărturisit Adele pentru Rolling Stone.

Adele a renunțat la alcool ca să evite stări de hangxiety, provocate de mahmureala. Interpreta a călătorit mult și a căutat energii pozitive în Jamaica și Grecia. Adele a slăbit enorm din cauza stresului. Aceasta a dat jos 45 de kilograme. Interpreta recunoaște că nu a avut scopul să slăbească. Se pare că vedeta nu mai poate să-și facă fața emoțiilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adele (@adele)

Urmăriți B1TV.ro și pe