Adevărul a ieșit la iveală. Care este motivul pentru care Gina Pistol nu va prezenta „America Express”

Adevărul a ieșit la iveală. Care este motivul pentru care Gina Pistol nu va prezenta „America Express”
Adevărul a ieșit la iveală. Care este motivul pentru care Gina Pistol nu va prezenta „America Express”. Sursa Foto: Instagram/@ginapistol

Gina Pistol este una dintre cele mai urmărite persoane din România. Prezentatoare este mereu deschisă și sinceră cu admiratorii săi.

Cu toate că iubita lui Smiley și-a reluat activitatea profesională după ce a născut și filmează intens pentru emisiunea „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a dezvăluit motivele din spatele deciziei de a nu reveni la emisiunea „America Express”.

De ce nu va prezenta Gina Pistol America Express?

Gina Pistol a prezentat preț de trei sezoane emisiunea „Asia Express” difuzată pe Antena 1. Din momentul în care a rămas însărcinată, vedeta a fost pusă în imposibilitatea de a mai putea pleca în Asia. În noul sezon al emisiunii gazda va fi Irina Fodor, ca și în sezonul trecut când se numea „Asia Express”.

Vedeta a renunțat, se pare, pentru moment, la a mai prezenta emisiunea. Gina Pistol era nevoită să stea departe de micuța Josephine timp de două-trei luni.

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam „Gata, mă duc în Asia”. Andrei îmi zicea: „Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine.  Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi”, a declarat Gina Pistol în podcastul Pro FM.

@anamariatrifon♬ sunet original – Maria👀

Momentul în care a realizat faptul că nu va putea pleca atât de mult timp de lângă fiica sa a fost când a revenit însă la filmările noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult”, a mărturisit aceasta.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Cu toate acestea, Gina Pistol spune că fiica sa trece prin schimbări de la o săptămână la cealaltă și nu își dorește să piardă etape importante din viața fetei sale: „Ea, față de cum era acum o săptămână, este parcă alt copil pentru că crește și are niște salturi de creștere foarte mari. Și mi-am zis: „Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Urmăriți B1TV.ro și pe