Adrian Mutu, prezent cu soția la cea mai neobișnuită petrecere din Mamaia: pe șantier, cu băutura în roabă și excavator

Adrian Mutu, prezent cu soția la cea mai neobișnuită petrecere din Mamaia: pe șantier, cu băutura în roabă și excavator
Foto: Instagram

Adrian Mutu și soția sa au participat în acest weekend la o petrecere ieșită din limitele ordinarului. La Mamaia s-a organizat un eveniment neobișnuit, în cort pe șantierul unui bloc de locuințe, relatrază GSP.

Cei care au achiziționat apartamente într-un viitor bloc, au fost chemați de către un dezvoltator imobiliar la o petrecere specială.

 Surpriza evenimentului – băutura din excavator

Petrecerea s-a desfășurat într-un cort, amenajat chiar pe șantier, printre schele, saci de nisip și macarale.

Adrian Mutu, prezent cu soția la cea mai neobișnuită petrecere din Mamaia. Foto: Știri de Cluj
Băuturile au fost ținute într-o roabă cu gheață.

Pentru a-și impresiona invitații, dezvoltatorul imobiliar a decis că băutura trebuie să fie ținută într-un excavator și în roabe, pline cu gheață.

Startul lui Adrian Mutu în Liga 1 cu Rapid

Rapid are un start greu. Giuleștenii vor juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, adică echipele care au terminat pe podium în ediția trecută de campionat.

„Ne așteaptă un debut de foc. Nu numai că întâlnim în prima etapă campioana en-titre a României, dar apoi avem și derby-ul mult așteptat (n.r. – cu FCSB) de toți rapidiștii, în special, iar apoi Universitatea Craiova. Deci primele 3 echipe de sezonul trecut sunt primele 3 echipe pe care le întâlnim.

Avem în etapa 4 Argeș, iar apoi Petrolul, deci două derby-uri în primele 5 etape. Nu este cel mai fericit debut, probabil cel mai greu din istoria Rapidului. Nu trebuie să ne speriem, oricum o să jucăm cu toate. Nu ne rămâne decât faptul că trebuie să ne concentrăm. Cu multă concentrare, cu o pregătire fizică bună, putem să facem puncte în primele 3 etape”, declarat Adrian Mutu pentru pagina de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:38 - Momentul în care militarii din Azerbaidjan împușcă fără milă un grup de soldați armeni, luați prizonieri (video)
07:18 - Volodimir Zelenski anunţă eliberarea a două localităţi din regiunea Herson
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt