Alexandra Stan, acuzată că i-a furat iubitul unei foste asistente TV: „Mulțumesc că i-ai spus să mă părăsească”

Alexandra Stan, acuzată că i-a furat iubitul unei foste asistente TV: „Mulțumesc că i-ai spus să mă părăsească”
Sursa Foto: Instagram/@alexandrastan

O fostă asistentă TV i-a făcut acuzații grave Alexandrei Stan. Celebra cântăreață ar fi intervenit în relație și i-ar fi furat iubitul, spunându-i să o părăsească. Bianca i-a trimis un mesaj tranșat artistei, în care i-a spus că a făcut intenționat acest lucru.

Ce mesaj i-a transmis Bianca

Alexandra Stan este cunoscută în toată lumea și poate să aibă orice bărbat își dorește, însă se pare că artista a ales să o facă să sufere pe o fostă asistentă TV, pentru fericirea ei.

Cântăreața este acuzată că i-ar fi furat iubitul Biancăi, spunându-i să o părăsească deoarece îi este dor de el. Fosta asistentă TV i-a transmis un mesaj tranșant în mediul online, unde detaliază cum a reușit Alexandra să îl cucerească pe iubitul ei, în timp ce avea o relație cu el.

Fosta asistentă TV a dezvăluit și ce mesaje îi trimitea iubitului ei, în timp ce aveau o relație.
Alexandra Stan a intervenit în relația Biancăi și i-a trimis mesaje iubitului ei, spunându-i să o părăsească, deoarece îi duce dorul și vrea ceva serios cu el, chiar dacă știa că are deja o relație.

Femeia i-a spus fostului ei iubit că speră ca acum să devină celebru, așa cum și-a dorit, deoarece acesta a fost scopul lui. Mai mult, Bianca a menționat că a avut o relație de doi ani cu iubitul ei, timp în care acesta a folosit-o.

”Mulțumesc Alexandra Stan, pentru că ai fost atât de bună și i-ai spus iubitului meu să mă părăsească, pentru că îți este dor de el și vrei ceva serios, chiar dacă știai că este cu cineva!

Diego Musik, poate acum o să devii celebru, așa cum ți-ai dorit. Tu cauți oportunități, nu iubire! M-ai folosit doi ani, dar acum Dumnezeu mi-a arătat calea.

Îți doresc toate cele bune alături de noua ta Alexandra! Sper că ea va avea mai multă grijă de tine, decât am avut eu! Amin!”, a scris Bianca Alexandra, pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe