Alexandru Arșinel a ajuns la spital! Artistul are din nou probleme cu inima

Alexandru Arșinel a ajuns la spital! Artistul are din nou probleme cu inima
Foto: Facebook/Alexandru Arșinel.

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, în weekend. Actorul ar fi acuzat recidive la problemele sale cu inima și ar fi internat într-un spital din Capitală.

Alexandru Arșinel avea montat, încă din 2017, un stent

Greutățile au ajuns acum, în vara lui 2022, tot mai mari pentru cel supranumit, pe vremuri, „Regele Comediei”.

Alexandru Arșinel avea montat, încă din 2017, în urma bolii sale cardiace, intensificată și de alte probleme de sănătate, un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una dintre arterele mari din zona cardiacă.

Sursele CANCAN.RO dezvăluie că maestrul Arșinel s-a simțit foarte rău la finalul săptămânii, iar oamenii de la azilul în care stă s-au alarmat, așa că au chemat de urgență Salvarea.

Actorul a fost luat și dus la spital. Unde, în cele din urmă, a fost stabilizat, iar acum este sub atenta observație a medicilor.

În afară de problemele de memorie, de escarele multiple în zona picioarelor, a călcâielor mai ales (după cum au declarat și fiii maestrului), Alexandru Arșinel a suferit în 2013 și un transplant renal. În plus, actorul suferă de diabet zaharat și hipertensiune arterială, dar a și slăbit vizibil în ultimul timp. Iar acum au reapărut și problemele la inimă.

Urmăriți B1TV.ro și pe