Amanta lui Reghecampf, hărțuită pe Instagram și Facebook. Cine o urmărește pe Corina Caciuc / Ce decizie a luat rivala Anamariei Prodan

Amanta lui Reghecampf, hărțuită pe Instagram și Facebook. Cine o urmărește pe Corina Caciuc / Ce decizie a luat rivala Anamariei Prodan
Corina Bilcon e hârțuită de o admiratoare

Corina Caciuc a prins un val uriaș de ură pe rețele de socializare. Deși este însărcinată și ar trebui să se ferească de șocuri și emoții negative, femeia susţine cî se confruntă cu critica internauților.

Rivala Anemariei Prodan, hărțuită pe rețelele de socializare

Amanta lui Laurenţiu Reghecampf, cum a fost aceasta numită de presă, a aflat că are conturi false pe Facebook și Instagram pe care nu le-a gestionat vreodată. Femeia s-a adresat publicului larg și a făcut o serie de precizări referitoare la prezența ei în social media.

Aceasta spune că a constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră i-a creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care nu îi aparțin. Corina Caciuc se plânge că mesajele respective sunt fabricate și au un conținut fals.

„Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a mărturisit Corina pentru cancan.ro.

Corina Caciuc riscă să piardă sarcina

Tânăra spune că nu îi place să iasă în evidență, dar e nevoită să se împace cu celebritatea lui Reghe.Tot ce o precupă este sănătatea copilului și fericirea personală. Corina speră că o să fie lăsată în pace. De aceea nu postează nimic legat de viața amoroasă.

” Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine”, conchide Corina Caciuc.