Ana Baniciu, noi detalii despre nuntă: „Am renunțat la…”

Ana Baniciu, noi detalii despre nuntă: „Am renunțat la...”
Ana Banciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Foto: Ana Baniciu/Facebook.

Ana Baniciu se pregătește intens de nunta cu logodnicul său, Edy Kovacs. Cei doi urmează să se căsătorească anul viitor, iar artista a oferit noi detalii despre nuntă, anunțate de Spynews.

Unde va avea loc marele eveniment

Celebra cântăreața se pregătește intens de marele eveniment. Ana Baniciu a precizat că umbă din localuri în localuri pentru a vedea unde își doresc cu adevărat să organizeze nunta.

Ea și logodnicul ei, Edy Kovacs, vor să pregătească un eveniment pe distracție și voie bună.
„Mai e un an până la nuntă, dacă reușim să o facem la anul. Deocamdată, ce să zic, umblăm așa să vedem localuri, spații, tot felul.

Părinții nu au intervenit, astea sunt deciziile noastre, căci va fi seara noastră de neuitat și vrem să facem așa cum ne place nouă. Va fi pe distracție, nu va fi nimic fastuos, va fi mâncare și băutură bună, oameni faini și muzică frumoasă, evident”, a mărturisit celebra artistă.

Ana Baniciu a dezvăluit faptul că a renunțat la ideea de a face nunta pe plajă, deoarece trebuie să facă undeva în Capitală, pentru a fi comod invitaților să ajungă la eveniment. De alfel, artista a precizat că la nuntă vor fi prezenți foarte mulți invitați.

„Nu mai facem pe plajă, am renunțat la ideea asta, este o idee proastă. Vom face undeva, nici nu știu, probabil că în București. Avem foarte mulți invitați și atunci trebuie să o facem în București, în așa fel încât să fie comod tuturor să ajungă, să nu punem lumea pe drumuri aiurea”, a declarat cântăreața.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)
09:57 - Andreea Ibacka, mărturisiri surprinzătoare despre soțul ei, Cabral, după ce acesta a luat o pauză de la televiziune: „Este greu de pensionat”
09:47 - O nouă confruntare pe tema pensiilor pentru Macron, grevele și manifestațiile continuă
09:33 - Grecia acuză Turcia după ce o altă ambarcațiune cu migranți s-a scufunat în apropiere de o insulă: Patru morți și 39 de persoane salvate
09:27 - Cum se va desfășura programul „Săptămâna verde” în școli. Elevii vor participa la activități interesante în aer liber