Anamaria Prodan, supărată după ce Tribunalul a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor

Anamaria Prodan, supărată după ce Tribunalul a decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor
Foto: Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit din nou, după ce a aflat decizia instanței cu privire la pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf trebuie s-o plătească filui lor. După apelul făcut de antrenor, Tribunalul i-a dat câștig de cauză acestuia și a stabilit o sumă mult mai mică decât cea prevăzută inițial.

Anamaria Prodan a răbufnit

Impresara a avut o reacție dură după ce Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor, față de cea despre care s-a vorbit anterior. Așadar, se pare că lucrurile dintre impresară și antrenor nu par deloc să se liniștească. Aceasta i-a transmis un mesaj acid, după ce a aflat de hotărârea judecătorilor, scrie Spy News.

Decizia inițială a instanței stabilize că antrenorul trebuie să plătească o treime din salariu pentru fiul lor.

În decizia pronunțată vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghe. Astfel, oamenii legii au înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor, cu suma fixă de doar 2000 euro lunar. Atât va plăti Laurențiu Reghecampf ca pensie alimentară pentru fiul lui și al Anamariei Prodan.

De asemenea, în decizie est emenționat că impresara trebuie să achite cheltuielile de judecată ale lui Reghecampf, o sumă de 9000 de lei.

Ce spune impresara despre decizia instanței

După ce decizia a fost publicată, Anamaria Prodan a ținut să transmită un mesaj, în care a subliniat că fostul său partener de viață „va ajunge rău”.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a menționat Anamaria Prodan.

În pofida faptului că relația dintre ei nu este deloc bună, impresara susține că își îndeamnă copiii să-l sune și să-l ierte.

„ Nu cu mine pune lumea video penibile (…). Așa că e viața și treaba lui! Niciodată a noastră. Îndemn copiii să-l ierte și să-l sune. Dacă vrea să-i ajute bravo lui, dacă nu treaba lui. Pentru mine e mort și îngropat Reghecampf. Nu mă interesează nici să-i pronunț numele”, a adăugat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră