Andi Moisescu, surprins de Olivia Steer: „Mă întreba ce planuri am”

Andi Moisescu, surprins de Olivia Steer: Mă întreba ce planuri am
Foto: captura video.

Olivia Steer trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andi Moisescu. Cei doi savurează fiecare clipă petrecută împreună. Acum 20 de ani, îndrăgostiții s-au căsătorit. Artista a venit cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Sărbătoare în casa Oliviei Steer

Soția lui Andi Moisescu a postat o poză romantică în dreptul căreia a scris: „Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”.

Urmăritorii acesteia au rămas uluiți de imaginea postată. Oamenii au scris mai multe mesaje și comentarii drăgăstoase.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Olivia Steer (@oliviasteer)

Căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer, Andi Moisescu susține că nu există un secret anume care să asigure un mariaj longeviv. Totul ține de dragoste și de răbdare. Moisescu a mai spus că el și Steer au rămas împreună de atât timp și pentru că nu s-au lăsat orbiți de ambiții și nici nu și-au aruncat cu reproșuri.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată”, a spus Andi Moisescu, pentru Viva!.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Olivia Steer (@oliviasteer)

El a mai spus că se surprind reciproc cu mici gesturi de afecțiune.

„Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate”, a mai spus Moisescu.

Cum se împarte Moisescu între job și familie

Întrebat cum reușește să muncească atât de mult, fără să-și neglijeze familia, acesta a răspuns: „Petrec infinit mai mult timp la montaj, pentru că încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube.

Și a doua – Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”.

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoriţi de 17 ani şi au doi băieţi – David şi Luca.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Olivia Steer (@oliviasteer)

Urmăriți B1TV.ro și pe