Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”

Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
Foto: Andi Vasluianu / Facebook

Actorul Andi Vasluianu (48 de ani) a vorbit la podcastul „Vreau să știu”, al lui Cătălin Oprișan, despre pasiunea sa pentru teatru. El s-a arătat încântat că oamenii vin în număr mare la teatru, „chiar dacă s-au scumpit biletele”.

Andi Vasluianu, despre situațiile jenante la teatru

Actorul a povestit, însă, că se mai întâmplă și situații jenante când e pe scenă.

„Ohoho, da, mai sună telefonul. Dar așa de relaxat îl fac de rahat pe ăla, nu mă mai abțin. Înainte, mă făceam că nu aud. Dar acum mă caut prin buzunare, «sună, nu sună». Sau mă opresc și-i spun: ”Vă rog, răspundeți, așteptăm, nu-i nicio problemă!”. Nu, nu ies din rol. Așa cum a spus Laurence Olivier, așa e, este atenția către public, către text și către partener. Le ții pe astea trei tot timpul”, a spus Andi Vasluianu, citat de Libertatea.

Andi Vasluianu: „Meseria de actor este o artă a prezentului”

Meseria de actor este o artă a prezentului, nu poți s-o faci dacă nu ești implicat total. Când ești pe scenă, există riscul să pici în extrema de a fi atent la public, la partener sau la ce spui. Și-atunci? Te-mpiedici!”, a mai spus actorul.

Vasluianu a mai mărturisit că are mai multe emoții la teatru decât la film: „La teatru vorbești un pic mai tare, ca ăla din ultimul rând să te audă. Am mai multe emoții la teatru decât la film. La teatru e emoția mai puternică. Dacă mă vezi în culise…”.

Urmăriți B1TV.ro și pe