Andreea Antonescu, către colega Bălan: „Caută repede pe Google cum se moșește”. Discuția a avut loc la un eveniment din București

Andreea Antonescu, către colega Bălan: „Caută repede pe Google cum se moșește”. Discuția a avut loc la un eveniment din București
Foto: Instagram

Andreea Antonescu a dat nas în nas cu „sora” ei, Andreea Bălan, la un eveniment organizat în București și s-a lăsat cu dădăceală.

Andreea Bălan s-a panicat atunci când și-a văzut vechea prietenă gravidă în ultima lună prezentă la evenimentul de lansare a unei clinici de recuperare medicală.

Andreea Bălan, griji pentru colega de scenă

Discuția a avansat rapid și oricât de discretă a încercat Andreea Bălan să fie, totul s-a auzit! „Ce cauți aici? Dacă se întâmplă acum?!”, a dădăcit-o aceasta pe Andreea Antonescu, gravidă în luna a 9-a. Amuzată de grijile, de altfel, justificate ale colegei ei de scenă din trupa Andre, Antoneasca i-a răspuns: „Și ce dacă se întâmplă? Suntem la clinică. Mă moșești tu! Vrei? Caută repede pe Google cum se moșește”.

Cei prezenți s-au amuzat, Andreea Bălan a continuat să fie cu ochii pe vechea ei prietenă, iar atenția tuturor a fost atrasă de „șenilele” purtate de Andreea Antonescu în picioare, mai precis tocuri foarte înalte, exact precum cele din perioada de glorie a trupei Andre.

Viitoarea mămică nu a scăpat de întrebări sau de persoanele care au dorit să îi mângâie burtica. „Normal, am mâncat ce e permis în sarcină. Are rost vă spun că am mâncat trei felii de tort și două prăjituri așa de mari?”le-a răspuns Andreea Antonescu curioșilor, scrie Click.

Andreea Antonescu este la a doua sarcină

Andreea Antonescu este la a doua sarcină, ea mai având un copil dintr-o relație anterioară, pe Sienna, al cărei tată este Traian Spak, de care artista a divorțat recent. În prezent, Andreea Antonescu formează un cuplu alături de prezentatorul TV Victor Vrînceanu. Cei doi au fost foarte discreți în privința relației, iar artista a flat că este gravidă, în vara acestui an, când s-a întors de la America Express.

A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram, când a publicat și prima fotografie cu burtica de gravidă, în luna august.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene