Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Detalii mai puțin știute despre divorțul de George Burcea

Andreea Bălan a dat cărțile pe față! Detalii mai puțin știute despre divorțul de George Burcea
Foto: captura video.

Andreea Bălan și George Burcea nu au reușit să păstreze flacăra iubirii și s-au despărțit. Cei doi au trecut prin mai multe momente tensionate și nu au reușit să rămână prieteni după ce s-au separat. Ex-partenerii cresc două fete și concurează pentru atenția și aprecierea fetelor. Celebra blondină a dezvăluit, recent, în cadrul unui interviu, câteva detalii despre viața ei personală.

Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare despre divorț

Andreea Bălan a recunoscut că i-a fost extrem de greu moral. Artista a căzut în capcana depresiei și a continuat să lupte pentru fericirea celor două fiice, Ella și Clara. Vedeta a suferit enorm și a trecut prin clipe teribile.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, am văzut asta la americani, e ultima găselniță, patru oameni, trei fete și un băiat, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. Am zis să încerc metoda asta acum, că nu eram la prima despărțire, m-am mai despărțit și în trecut, mai plângi, mai intri în altă relație. Am făcut tot felul de încercări. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri.

După astea patru luni de zile dintr-o dată mi-a trecut. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, în momentul în care ai o problemă, să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui în ziua de azi, dacă treceți printr-o despărțire, alege doi-trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni. Cu cât e relația mai lungă, cu atât perioada de vindecare e mai mare”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, cu nervii la pământ

Andreea Bălan a avut parte de-a lungul timpului de mai multe momente nefericite  în viața ei, printre cele mai recente fiind stopul cardiac și separarea de George Burcea. Cu toate acestea artista a reușit să-și refacă viața și să se bucure de clipele petrecute alături de cele mai drage ființe, Ema și Clara. Se pare că blondina are un caracter de fier și poate să depășească orice obstacol.

”Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, începusem să câștig și financiar, începusem să câștig bine, avea o carieră stabilă deja, scosesem albume piese. Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită.

Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani îl aveam, dar fericirea nu a venit, că eu o căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Atunci a început lucrul cu mine”, a spus Andreea Bălan pe YouTube, citată de spynews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)