Andreea Bănică, decizie după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen

Andreea Bănică, decizie după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen
Foto: Andreea Bănică / Facebook

În cadrul Consiliului Justiției și Afacerilor Interne de ieri, 8 decembrie, Olanda și Austria s-au opus aderării României în Spațiul Schengen. Iată ce decizie a luat artista în acest sens.

Deși au fost două țări care s-au opus intrării României în Schengen, Austria a fost cea care a accentuat faptul că România nu merită facă parte din acest spațiu. În urma acestei decizii, românii au început o revoltă împotriva Austriei.

Ce decizie a luat Andreea Bănică după ce Austria s-a opus aderării României în Schengen

Cu toate că Austria este una dintre țările cunoscute pentru celebrele stațiuni montane, Andreea Bănică a anunțat că nu va mai merge în vacanță, la ski, în această țară. În plus, artista a menționat și faptul că nu va mai alimenta mașina la benzinăriile unui cunoscut brand austriac, conform protv.ro.

„De astăzi nu mai alimentez la … (companie prezentă în România) și nici la ski nu voi mai merge în Austria. Singura țară care s-a opus aderării Schengen a României. Asta e ce pot să fac eu. Voi ce veți face?”, a spus Andreea Bănică în cadrul unei povești de pe Instagram.

Pentru a-și arăta nemulțumirea față de decizia luată ieri, mulți români au luat aceleași decizii pe care le-a enumerat și Andreea Bănică. Unii români au decis chiar să își retragă cardurile de la băncile austriece.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene