Andreea Esca a slăbit 6 kg vara aceasta. Ce dietă miraculoasă ține vedeta Ştirilor ProTV: „Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple”

Andreea Esca a slăbit 6 kg vara aceasta. Ce dietă miraculoasă ține vedeta Ştirilor ProTV: „Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple”
Andreea Esca a slăbit 6 kg vara aceasta. Ce dietă miraculoasă ține vedeta Ştirilor ProTV: „Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple”. Sursa Foto: Instagram/@andreeaesca

Andreea Esca arată mai bine ca oricând. Vedeta Ştirilor ProTV a ţinut vara aceasta o dietă care a ajutat-o să scape de 6 kilograme. Prezentatoarea TV a recunoscut că a apelat la ajutorul unui nutriționist care a învățat-o cum să mănânce mai echilibrat.

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme

Andreea Esca este una cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV are toate motivele pentru a se considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă și un soț tare iubitor.

Acesta a reușit să slăbească 6 kilograme și arată senzațional. Pe lângă exercițiile fizice pe care le face în fiecare zi, vedeta a mărturisit că a apelat la autorul unui nutriționist, care a ajutat-o să-și creeze o dietă personalizată.

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…)

Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, a susținut Andreea Esca potrivit redactia.ro.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca a spus că a renunțat la dulciuri și a învățat să nu mai combine proteinele la o singură masă, dar nu și la pâine, fiind alimentul ei preferat.

Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal