Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV

Andreea Marin, în prima ediție „Imperiul Leilor”, Foto: Facebook / Andreea Marin

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior s-au despărțit în 2013, iar împreună au o fiică minunată, pe Violeta. Totuși, prezentatoarea a fost întrebată recent dacă ar colabora, în plan profesional cu fostul soț, iar răspunsul a fost unul cu totul și cu totul surprinzător.

Deși au fost căsătoriți vreme de 7 ani, iar împreună au un copil, se pare că Andreea Marin nu vede cu ochi foarte buni o colaborare profesională cu fostul soț. Ea a fost recent invitată într-o emisiune TV, acolo unde a vorbit despre acest subiect. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Ce a răspuns Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Junior

Fire diplomată, așa cum i-a obișnuit întotdeauna pe telespectatori, Andreea nu a refuzat o posibilă astfel de colaborare, dar este de părere că unele lucruri ar trebui să rămână doar la nivel de „teorie”.

Vedeta de la TVR spune că nu este certată cu nimeni și că este o persoană tolerantă, dar recunoaște că poate ar fi mai bine să nu se pripească nimeni cu astfel de decizii.

Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a răspuns Andreea Marin în emisiunea lui Teo, atunci când Bursucul a întrebat-o dacă ar face o emisiune TV cu fostul soț.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior, un mariaj de 7 ani

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2006, iar în 2013 și-au spus „adio”. Divorțul a fost unul amiabil, iar Zâna a spus de multe ori că nu s-a certat cu nimeni, însă nepotrivirile și-au spus cu siguranță cuvântul.

Totuși, vedeta de televiziune spune, în trecut, că unul dintre cele mai importante aspecte din cea de-a doua căsnicie o reprezintă fiica ei, Violeta. Zâna de la Surprize Surprize a vorbit în trecut despre faptul că fiica ei este cea mai importantă persoană din viața ei, dar și cel mai frumos lucru din căsnicia cu Ștefan Bănică Junior.

Urmăriți B1TV.ro și pe