Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”

Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
Foto: Captură video

Alexandru Arșinel a fost înmormântat în cimitirul Bellu din București, în aplauze și înconjurat de flori. Zeci de admiratori și colegi au fost prezenți la înmormântarea marelui actor pe 2 octombrie 2022.

Lucruri neștiute despre Alexandru Arșinel

Lumea teatrului este în doliu după decesul actorului Alexandru Arşinel. Andrei Ionescu, soțul celebrei actrițe Ileana Stana Ionescu, a vorbit despre prietenia frumoasă dintre cei doi, potrivit click.ro.

„A fost un actor excepțional, un om deosebit, cu un caracter deosebit. Eram apropiați prietenește cu el, nu profesional. Chiar l-am vizitat, în trecut, la casa lui de la țară, de lângă București.

Ne-a invitat el să ne arate gospodăria lui frumoasă! Ne-a arătat grădina lui, ce pomi frumoși avea acolo. Țin minte că atunci i-am făcut rost de o magnolie. Nu era un om cu fasoane.

Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile, să arate totul bine și impecabil. El avea acolo mulți cireși. Avea mașinuță de scos sâmburii. Făcea dulceață din ele, de toate. Era un om foarte gospodar”, a declarat Andrei Ionescu pentru sursa citată.

Cauza morții lui Alexandru Arșinel

Marele actor se confrunta de mulţi ani cu probleme serioase de sănătate. În 2013, a suferit o intervenție chirurgicală de transplant renal, dar suferea și de diabet zaharat și hipertensiune arterială.

De asemenea, avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară. În ultimul an a fost internat la un azil de bătrâni și a ajuns de mai multe ori la spital.

Ultimele săptămâni de viață și le-a petrecut pe secția ATI a Spitalului Universitar de Urgență București. Din spital se alesese și cu o infecție nosocomială, pe care medicii nu au reușit să o trateze. S-a stins din viață pe 29 septembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:49 - SBU, acțiune în forță la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Arhimandritul Nikita ar fi fost găsit alături de un minor în lenjerie intimă (VIDEO)
23:28 - Incendiu sâmbătă într-un complex comercial din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență
23:13 - Doi pietoni au fost loviți mortal de o mașină, în Argeș. Șoferul, un bărbat de 83 de ani, acroșase înainte și un biciclist, dar a părăsit locul accidentului
22:58 - Argentina a învins Mexicul și a obținut o primă victorie la Cupa Mondială din Qatar! „Pumele” s-au descătușat după golul lui Leo Messi
22:35 - Gheorghe Ialomițianu: Există presiuni și la nivel guvernamental, și la nivelul ministerelor pentru a se merge pe importuri. Se dau comisioane și la importul de cărbune (VIDEO)
22:12 - Elon Musk: Sunt în regulă cu faptul că Trump nu postează. Important este că Twitter a corectat greșeala gravă de a-i suspenda contul
21:47 - FIFA, procedură împotriva Serbiei după meciul cu Brazilia de la Cupa Mondială. Fotbaliștii sârbi au afișat un steag cu Kosovo făcând parte din țara lor
21:21 - Președinta Katalin Novak, cel mai înalt oficial al Ungariei care vizitează Ucraina după începutul războiului. Ea spune că Budapesta are „150.000 de motive” să sprijine Kievul
20:53 - Rusia, „profundă șocată” de moartea ministrului de externe din Belarus. Serghei Lavrov și Vladimir Makei ar fi urmat să aibă o întâlnire chiar luni
20:38 - Cel puțin o persoană a murit după alunecarea de teren de pe insula italiană Ischia. Oficialii italieni se contrazic pe bilanțul victimelor (FOTO, VIDEO)