Antonia, mesaj dur pentru femeile care o critică: „Am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade invidia”

Antonia, mesaj dur pentru femeile care o critică: „Am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade invidia”
Foto: Instagram

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei, iar frumusețea ei a stârnit multă invidie printre cei care o cunosc. Iubita lui Alex Velea a avut un mesaj dur pentru cele care o critică.

Artista nu s-a mai putut abține și le-a dat replica celor care o critică

Antonia susține că s-a confruntat cu răutățile oamenilor încă din adolescență și acest lucru nu s-a schimbat nici acum. Iubita lui Alex Velea a fost de multe ori criticată pentru stilul său nonconformist și pentru aparițiile îndrăznețe.

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni.

Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade invidia. Aceasta este problema reală. Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată.

Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a scris Antonia, într-o postare distribuită pe Instagram.

Vedeta susține că multe femei vorbesc cu ea, apoi o criticată pe la spate. Antonia nu vrea să mai bage în seamă răutățile celor din jur.

Antonia joacă în filmul „Haită de acțiune”

Antonia, în vârstă de 33 de ani, joacă în filmul „Haită de acțiune”, care este programat pentru anul 2023. Iubita lui Alex Velea a primit rolul unei polițiste și a intrat extrem de repede în pielea personajului. Filmările sunt încă la început, dar a dat câteva detalii despre personajul pe care îl va interpreta.

„Sunt superentuziasmată că sunt parte din cast-ul filmului «Haita în acțiune», e primul film în care voi avea un rol mai lung și e o provocare. În același timp, sunt și onorată că lucrez cu nume mari din industria filmului, dar și mulțumesc încă o dată pentru încredere, sper să mă ridic la nivelul așteptărilor.

Rolul meu va fi de polițistă badass…și mai multe nu vă pot spune încă. În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți”, a declarat Antonia, pentru Click!.

Urmăriți B1TV.ro și pe