Averea Oanei Roman. Cum câștigă sume uriașe

Averea Oanei Roman. Cum câștigă sume uriașe
Oana Roman este o femeie bogată

Oana Roman este o femeie puternică, care știe să muncească și să câștige sume uriașe de bani. Influencerul are contracte cu diferite branduri, promovează servicii și este foarte activă în mediul online.

Câte afaceri are Oana Roman

Foarte puțină lume știe că Oana Roman mai are și alte surse de venit. Femeia a moștenit mulți bani de lă Petre și Mioara Roman. Părinții acesteia i-a lăsat o avere.

Oana Roman nu e singură în familie. Femeia mai are o soră, Catinca Roman, dar cele două nu prea se înțeleg. Surorile au mai primit moștenire și de la mătușa lor. Aceasta i-a lăsat Oanei o casă la Sinaia și o sumă de bani.

Ce i-a lăsat fostul soț

După patru ani de dispută și mai multe procese, Oana Roman a câștigat și a intrat în posesia moștenirii.

„Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem”, spunea Oana Roman, în cadrul unui interviu de la Antena Stars.

Vedeta a intrat în lumea afacerilor datorită lui Marius Elisei, cu care s-a căsătorit în 2014. Cei doi vindeau haine și făceau promovări în mediul online. Însă, relația nu a rezistat. Marius și Oana s-au despărțit.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Ultima oră
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident
16:07 - Persoanele care intră în România de Sărbători, obligate să completeze Formularul de Localizare a Pasagerului