Bianca Drăgușanu radiază de fericire. Ce i-a făcut Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu radiază de fericire. Ce i-a făcut Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu nu își mai ascunde relația amoroasă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund. Îndrăgostiții au început să-și afișeze relația pe rețelele de socializare. Internauții încearcă să ghicească cât va dura relația celor doi.

Gabi Bădălău se schimbă de dragul Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău nu este obișnuit să fie în centrul atenției. Bărbatul preferă să evite discuții aprinse și dispute legate de viața personală.

Însă, afaceristul a decis să facă mici schimbări. Alesul Biancăi Drăgușanu a publicat prima poză alături de diva Intsagramului și a numit-o „a mea”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de doi ani. Viața lor de cuplu a suferit o mulțime de momente dificile. Îndrăgostiții au avut tensiune și conflicte, dar au reușit să să-și păstreze relația amoroasă. În ciuda vorbelor rele, cei doi nu s-au despărțit și continuă să se iubească.

Bianca Drăgușanu, fericită ca niciodată

Bianca Drăgușanu, de asemenea, a devenit mai indiscretă în ceea ce ține de  relația amoroasă cu Gabi Bădălău. Acum ceva timp, blonda a publicat poze și filmulețe din vacanțe petrecute împreună.

Astfel, fosta lui Victor Slav a demonstrat că e fericită și împlinită. Se pare că Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău.