Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele. Noi detalii din anchetă

Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut faptele. Noi detalii din anchetă
Foto: Florin Pastramă / Facebook

În urma perchezițiilor care au avut loc la Brigitte și Florin Pastramă acasă, cei doi au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile. Aceștia și-au recunoscut faptele, susținând că nu au știu că vânzarea unui produs contrafăcut constituie infracțiune.

Cei doi sunt acuzați că vindeau măști de firmă contrafăcute

Autoritățile s-au autosesizat în acest caz, după ce soții Pastramă au promovat măștile pe diverse site-uri de socializare, dar și în cadrul emisiunilor mondene unde au fost invitați, au precizat surse din cadrul anchetei pentru Gândul.ro.

Florin Pastramă a fost întrebat chiar într-o emisiune dacă măștile sunt originale, răspunsul său venind prompt și clar: „Da, sunt originale”.

Măștile contrafăcute erau promovate și pe un site înființat de Brigitte și Florin Pastramă, dar și pe pagina electronică a unui celebru magazin online.

Aceștia sunt acuzați că ar fi pus în vânzare inclusiv măști de protecție contrafăcute, sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton sau Fendi.

În urma cercetărilor s-a stabilit că ideea i-ar fi aparținut femeii, care, inițial, ar fi adus din China o cantitate mică de măști inscripționate „Louis Vuitton”. Acestea ar fi fost puse în vânzare, inițial, pentru suma de 70 de lei bucata, potrivit sursei citate.

La audieri, soții Pastramă ar fi răspuns la toate întrebările polițiștilor. Cei doi ar fi recunoscut că mărfurile nu erau originale, dar ar fi menționat că nu știau faptul că vânzarea acestora constituie infracțiune.

Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)