Cabral, declarație specială de dragoste pentru Andreea Ibacka: „Sunt un simplu om, unul îndrăgostit”

Cabral, declarație specială de dragoste pentru Andreea Ibacka: „Sunt un simplu om, unul îndrăgostit”
Sursa Foto: Instagram/@cabralibacka

Cabral i-a făcut o declarație specială de dragoste soției sale, Andreea Ibacka. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani, dar se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Cabral, declarație impresionantă de dragoste pentru Andreea Ibacka

Cabral își sărbătorește ziua de naștere astăzi, iar cu ocazia acestei zile, a postat un mesaj emoționant despre soția lui, Andreea Ibacka, pe rețelele de socializare.

Celebrul prezentator TV a împlinit vârsta de 45 de ani, însă departe de familie și prieteni, acesta a sărbătorit doar cu echipa din Dominicană, potrivit substantial.ro.

„Sunt în mașină cu Cătălin Neamțu. Și-i spun că mi-e dor de nevastă-mea. Zice că știe cum e. Mi-e dor de soția mea. Sigur, nu cadrează cu imaginea de mascul feroc care-i populară pe rețelele vieții de azi.

Dar mie mi-e dor de „otră” a mea. De zâmbetul ăla. De vocea ei. De ironiile ei. De sânii ăia plini. De gustul ei, de buzele ei, de mirosul ei. Îmi cer scuze, sunt un simplu om, unul îndrăgostit. Atât s-a putut”, a spus Cabral în mediul online.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Andreea Ibacka, detalii despre căsnicia cu Cabral

Andreea a recunoscut că relația dintre ea și soțul ei a devenit mai puternică după ce a avut loc nunta, dar mai ales cu venirea pe lume a fiicei lor. Vedeta a mai adăugat că mereu și-a dorit să fie mamă, iar odată cu acest moment, viața ei s-a schimbat. În anul 2018, cei doi soți au devenit părinți pentru prima dată, conform Viva.ro.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a declarat Andreea Ibacka, pentru Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe