Carla’s Dreams s-a lansat în lumea afacerilor. Misteriosul Sergiu se reprofilează: „Asta e feblețea mea”

Carla’s Dreams s-a lansat în lumea afacerilor. Misteriosul Sergiu se reprofilează: Asta e feblețea mea
Foto: captura video.

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai de succes proiecte din showbizul românesc. Fanii cântă la unison versurile pieselor „Victima”, „N-aud”, „Acele”. Foarte puțini știu că „misteriosul Sergiu” are mai multe afaceri. Artistul a investit bani în mai multe domenii și se bucură de sume uriașe de bani.

Carla’s Dreams are mai multe afaceri

Basarabeanul a mărturisit, în cadrul unui interviu, că deține un atelier de table la Bistrița.  Amicul vedetei are grijă de această afacere.

„Banii iubesc liniștea. Eu nu lucrez pentru bani, vreau ca banii să lucreze pentru mine. Asta e feblețea mea. Tabla este pasiunea mea. Sper să mă ocup de asta mai departe.

Este foarte interesant. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e și o întreprindere metalurgică, mare, din care se exportă metal inclusiv în Moldova. Și noi ne-am gândit de ce nu facem invers, de la noi din Moldova.

Dar hai chill, mi se pare neinteresant. Am ‘ouă’ peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. E firesc. În principiu, nu prea am nevoie de nimic, dar de mine depind niște oameni. Îmi trebuie niște bani lunar”, a dezvăluit Sergiu.

Carla’s Dreams se reprofilează

Solistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Artistul a subliniat faptul că nu se vede cântând până la bătrânețe și nici nu-și dorește acest lucru.

Spre dezamăgirea fanilor, Carla’s Dreams a dezvăluit că nu se vede cântând până la vârsta de 50 de ani și nici nu și-ar dori acest lucru.

„Asta n-o să dureze veșnic, eu nu vreau să mă machiez la 50 de ani în câmp! Nu sunt atât de plecat de pe fix. Dar nu vreau să-mi fie rușine de nimic din ceea ce am făcut. Asta este ‘beția’ mea artistică”, a remarcat Sergiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest