Carmen Chindriș, dezvăluiri surprinzătoare despre intervenții estetice: „Am grijă de mine însămi”

Carmen Chindriș, dezvăluiri surprinzătoare despre intervenții estetice: Am grijă de mine însămi
Foto: captura video.

Carmen Chindriș se bucură de un succes răsunător în țară. Cântăreața a reușit să cucerească sufletele românilor cu melodii autentice. Vedeta nu se lasă și si implică activ în mai multe proiecte.

Carmen Chindriș nu este adepta intervențiilor estetice

Tânăra participă alături de Romică Țociu la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Artista cochetează cu lumea televiziunii și depășește fricile pe care le are.

Carmen Chindriș promovează activ naturalețea și modul sănătos de viață. Artista nu este adepta intervențiilor estetice și nu apelează la ajutorul chirurgilor. Tânăra este foarte mulțumită de frumusețea pe care a moștenit-o.

„Atât timp cât voi fi sănătoasă, n-o să auziți despre mine că mă operez. Mă simt bine așa cum m-a lăsat Dumnezeu. De ce să stric naturalețea mea ca ființă umană?!

Plus că, eu am fost mereu mulțumită de cum sunt. Am grijă de mine însămi, din toate punctele de vedere. Am ritualurile mele de tradiție de la care nu mă abat”, a spus Carmen Chindriș pentru fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest