Cătălin Botezatu a destăinuit un ritual special. Îl face în fiecare an, înainte de Revelion: „Îmi aduce foarte mult noroc”

Cătălin Botezatu se răsfață în Dubai. Foto: Cătălin Botezatu/Facebook.

2021 a fost un an complicat pentru Cătălin Botezatu. Celebrul designer a avut probleme grave de sănătate, a muncit enorm și s-a implicat în diferite proiecte. Bărbatul a încercat să savureze fiecare clipă a vieții.

Cătălin Botezatu își caută sufletul pereche

Cătălin Botezatu este un nume sonor în lumea mondenă. Vedeta știe să se distreze alături de cele mai frumoase femei din țară, dar știe și să muncească enorm. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

Citește și Restaurantul Deliei încasează sume uriașe, de Revelion. Vedeta poate să renunțe la scenă

Celebrul burlac a avut relații cu Bianca Drăgușanu, Bianca Brad, Vanda Vlasov și Tania Budi, dar așa și nu a fost căsătorit. Poate anul 2022 îi va aduce schimbări în viața personală.

Designerul a mărturisit în cadrul unui interviu, că s-a dedicat lumii fashion și  s-a concentrat asupra carierei. Se pare că viața personală a vedetei a avut de suferit.

Modelul admite faptul că poate să se căsătorească, însă, acesta are foarte multe pretenții. Femeia ideală a lui Cătălin Botezatu trebuie să fie frumoasă, inteligentă, cu un simț al umorului dezvoltat, dar și cu un spirit aventurier pentru a putea călători împreună.

Ce ascunde vedeta

Vedeta are un obicei special, pe care îl respectă cu strictețe. De Revelion, designerul preferă să consume câte 12 boabe de struguri. Bărbatul spune că acest remediu îi aduce mult noroc și succes.

„De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei.”, a precizat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe