Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Ce amendă a primit patronul clubului

Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie. Ce amendă a primit patronul clubului
Foto: Catalin Botezatu / Facebook

Designerul Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani şi a organizat o petrecere într-un club din Capitală. Chiar dacă iniţial a declarat că nu vrea să organizeze nimic, până la urmă s-a răzgândit şi a petrecut alături de prieteni.

Petrecerea lui Cătălin Botezatu, oprită de Poliţie

Însă oamenii legii au oprit distracţia și au acordat mai multe amenzi. Potrivit Viva.ro, nu a fost vorba despre o sesizare la 112, ci pur și simplu de un control. Poliția a intrat în local la ora 21:15, deși muzica era oprită de la ora 21:00.

Aceștia au menționat că în interior se aflau 15 persoane. Patronul a fost sancționat cu amenda în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei pentru că locația funcționa în regim de club.

Angela Similea, mesaj de ziua lui Cătălin Botezatu

„Cu una dintre ținutele pe care mi le-ai creat tu pentru Mamaia, eu am câștigat cu „Să mor de dragoste rănită”, sufletul tuturor românilor, declarând-o melodia secolului. Am dat mâna atunci , eu am fost mereu impresionată de talentul tău și nu numai, pentru că mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească.

Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături, e adevărat că ai plătit cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel, și, pentru că nu vorbesc din cărți, știu câtă jertă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimile pe care tu simți că o poți duce.

Eu îți doresc pentru ziua ta, un singur lucru care să facă media tuturor celorlate daruri” a declarat cu emoție Angela Similea.

„Eu eram mic și o idolatrizam datorită vocii și a ținutelor. Nu am cuvinte să spun. În timp am avut șansa și onoarea sa fac videoclipuri. Am făcut rochiile acestei dive pentru mine era ceva dumnezeiesc și așa va rămâne”, a declarat impresionat Botezatu, la Teo Show.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:59 - Noi probleme pentru Grupul Nordis: Un investitor care a cumpărat 69 de apartamente a reziliat contractele și a obținut executarea silită / Nordis: Există un calendar de plată
17:54 - Alertă cu bombă la Piața Unirii, în zona fântânilor. Traficul este blocat
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
16:32 - Nicolae Ciucă: Succesele din administrație s-au convertit în încredere în politicienii liberali. Faptul că PNL e zi la guvernare se datorează și realizărilor aleșilor locali ai partidului (VIDEO)
16:22 - Parchetul European anchetează modul în care au fost cheltuiți banii din proiectul ITI Delta Dunării. Percheziții în 15 locații. Prejudiciul calculat de procurori