Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre relația cu Ramona Olaru. Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare: „Asta ne dorim amândoi”

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre relația cu Ramona Olaru. Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare: „Asta ne dorim amândoi”
Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre relația cu Ramona Olaru. Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare: „Asta ne dorim amândoi”. Sursa Foto: Instagram/@ ramonna_olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc mai mult ca niciodată și au planuri mari de viitor împreună. Fostul concurent de la Exatlon și asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani vor să întemeieze o familie, iar anunțul pe care motociclistul l-a făcut i-a impresionat pe fanii cuplului.

Cătălin Cazacu, mărturisiri neașteptate despre relație cu Ramona Olaru

Cei doi îndragostiți nu mai sunt în ipostaza de a pierde timpul și își doresc ca acest eveniment important din viața lor să aibă loc.

Eu o să o duc pe ea la altar, asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul. Da, acesta e drumul, nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi”, a declarat Cătălin Cazacu pentru Fanatik.

Cătălin Cazacu a recunoscut că Ramona Olaru l-a schimbat foarte mult de când s-au cunoscut.

Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi”, a spus Cătălin.

Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu Mercur retrograd (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior”, a mai adăugat acesta.

Înainte a forma un cuplu, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au fost prieteni de mai multă vreme.

Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, a mai adăugat Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își fac planurile de nuntă

La prezentarea unei colecții de bijuterii, într-o locație selectă din București, Ramona Olaru a dezvăluit care sunt așteptările ei în ceea ce privește inelul de logodnă.

Plimbându-se printre bijuteriile expuse, aceasta a probat un inel în valoare de 18.000 de euro. Ramona i-a sugerat lui Cătălin că așa trebuie să arate și inelul cu care va fi cerută în căsătorie. Cei doi își fac deja planurile de nuntă.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de aproape un an. Cei doi au mărturisit că își doresc un copil și s-ar bucura ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a declarat Ramona Olaru la începutul anului, potrivit click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe